Najvrednejši klub je Manchester United

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Angleški nogometni velikan Manchester United je še osmo leto zapored na lestvici najvrednejših nogometnih klubov na svetu pristal povsem na vrhu lestvice, njegova vrednost pa se je v minulem letu povečala za 20 odstotkov, na 2,24 milijarde dolarjev.
Oglej si celoten članek

Pri reviji Forbes so pri analizi upoštevali prihodke, rentabilnost in višino dolgov, angleški prvaki iz Manchestra pa so tudi letos pristali pred španskima velikanoma Real Madridom in Barcelono, čeprav so se v Ligi prvakov že zgodaj poslovili od tekmovanja. Vodilni v španskem prvenstvu Real ostaja na drugem mestu, potem ko je njegova vrednost narasla za 29 odstotkov, na 1,88 milijarde dolarjev, na tretje mesto pa se je povzpela branilka naslova v Ligi prvakov in španskem prvenstvu Barcelona, katere vrednost je skočila za 34 odstotkov, na 1,3 milijarde dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.