Najvzornejši navijači Eura 2016

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Irski navijači so vzor letošnjega evropskega prvenstva v nogometu. Nekateri francoski mediji so ''zeleno vojsko'' proglasili za zmagovalce Eura 2016.
Oglej si celoten članek

Medtem ko gostiteljico Eura 2016 pretresajo navijaški izgredi, so irski navijači deležni številnih pohval s strani medijev in lokalnih prebivalcev. 

Irski nogometni navdušenci so pred dvema dnevoma priskočili na pomoč ostarelemu paru in mu pomagali pri menjavi kolesa. Fotografija ustrežljivih navijačev je hitro zaokrožila po svetovnem spletu in Irce prikazala v zelo lepi luči.

Še bolj pa so se 'zeleni' proslavili s posnetkom, na katerem pred odhodom v Bordeaux pospravljajo nered, ki so ga pustili na pariških ulicah. ''Irski navijači so zmagovalci Eura 2016,'' je njihovo početje pospremil portal BuzzFeed France. 

xxx

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.