Namesto Begića bo igral Golemac

Foto: Žurnal24 Golemac (desno) je dolgo časa uspešno igral pri Olimpiji, nato pa se je podal v
Slovenski košarkarski selektor Jure Zdovc pred začetkom priprav na evropsko prvenstvo nima miru. Zaradi poškodb je nastop odpovedal Mirza Begić, Zdovc pa ga bo nadomestil z Jurico Golemcem.
Oglej si celoten članek
 
 

Na tem mestu se zahvaljujem Jurici Golemcu, da je brez zadržkov našel motiv in željo, da se kljub poznemu vpoklicu priključi najboljšim slovenskim reprezentantom.

Jure Zdovc

 
Iz Košarkarske zveze Slovenije (KZS) so sporočili, da je selektor reprezentance Jure Zdovc namesto Mirze Begića v ekipo poklical Jurico Golemca, ki je za slovensko izbrano vrsto igral že pred šestimi leti na Švedskem. Begić se je za košarico selektorju odločil, ker ima že dolgo časa težave s poškodbami iz zadnjega dela sezone, in tako ne bo začel priprav na prihajajoče evropsko prvenstvo na Poljskem. Golemac je nazadnje igral pri rimski Lottomatici.

"Ko sem sestavljal slovensko reprezentanco, sem pri igralcih s posebnim statusom dal prednost mlajšim košarkarjem, ki bodo sestavljali jedro slovenskega moštva v prihodnosti. Zaradi različnih razlogov se Preldžić in Begić nista mogla priključiti izbrani vrsti. Na tem mestu se zahvaljujem Jurici Golemcu, da je brez zadržkov našel motiv in željo, da se kljub poznemu vpoklicu priključi najboljšim slovenskim reprezentantom," je dejal Zdovc.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.