Namesto korzeta imidž Tine Turner

Foto: Žurnal24 Venus Williams Tina Turner look Wimbledon 2010 Foto: Žurnal24 Venus Williams Tina Turner look Wimbledon 2010 Foto: Žurnal24 Venus Williams Tina Turner look Wimbledon 2010 Foto: Žurnal24 Venus Williams Tina Turner look Wimbledon 2010 Foto: Žurnal24 Venus Williams Tina Turner look Wimbledon 2010 Foto: Žurnal24 Venus Williams Tina Turner look Wimbledon 2010
Oranžni korzet v Wimbledonu ni dovoljen. Venus Williams je morala spremeniti svoj stil. Njeno obleko za igranje na sveti travi je navdihnil imidž Tine Turner iz videospota What's Love Got To Do With It.
Oglej si celoten članek

"Rada jo imam. Res imam rada Tino Turner. Seveda je čudovita glasbenica, prava borka na sceni. Poleg tega pa je tudi videti odlično. Že od nekdaj imam rada njen stil. Navdih za to obleko mi je dala prav ona," je po uvodnem kolu grand slama v Wimbledonu povedala Američanka Venus Williams (Rossano de los Rios je premagala 6:3 in 6:2). Njeno belo obleko (je tudi naprodaj kot del njene blagovne znamke EleVen) za sveto travo poglejte v dodani galeriji. V živo pa jo na malih zaslonih lahko vidite to sredino popoldne, ko bo igrala drugo kolo proti Jekaterini Makarovi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.