Namesto Mustonena v Tivoliju McBride

Foto: www.alesfevzer.com
Foto: www.alesfevzer.com
Vodstvo Tilie Olimpije je po odhodu Tomija Mustonena in poškodbi Anžeta Ropreta hitro zakrpalo nastalo vrzel v moštvu. V Ljubljano prihaja kanadski hokejist Brock McBride, ki bo v Tivoliju igral do konca sezone.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Tilie Olimpije bodo dobili novega soigralca. V ponedeljek se bo ekipi pridružil kanadski center Brock McBride. Petindvajsetletni hokejist, ki je nazadnje igral za Belfast Giants, za katere je na 15 tekmah zabil 11 golov in zbral 12 podaj, bo pri zeleno-belih do konca sezone.

Ljubljančani so se za napadalno okrepitev odločili zaradi odhoda Tomija Mustonena in poškodbe Anžeta Ropreta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.