Namesto severnokorejske upodobili južnokorejsko

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Olimpijske igre v Londonu se še niti niso uradno začele pa je že prišlo do prvega incidenta. Organizatorji so na nogometni tekmi ženskih reprezentanc Kolumbije in Severne Koreje namesto severnokorejske zastave z grafiko upodobili južnokorejsko.
Oglej si celoten članek

Le nekaj ur po začetku nogometnih tekmovanj na olimpijskih igrah v Londonu je že prišlo do prvega zapleta. Nogometna tekma ženskih reprezentanc Kolumbije in Severne Koreje v Glasgowu se ni začela ob predvideni uri (20.45) zaradi zapletov z zastavami na stadionu.

Kot poročajo nekateri britanski mediji in družabna omrežja, so prireditelji na velikih zaslonih stadiona Hampden Park namesto severnokorejske zastave z grafiko upodobili južnokorejsko. Severna Koreja zaradi tega ni želela začeti tekme. Uradnih podatkov o vzrokih zamude še ni, na spletni strani iger pa je za zdaj le informacija o tem, da je začetek tekme preložen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.