Namesto v Kalifornijo v Novo Mehiko

Foto: EPA
Foto: EPA
Srbska teniška igralka Bojana Jovanovski je pred dnevi doživela sila neprijetno preizkušnjo, s katero pa je nasmejala številne športne navdušence. Srbkinja naj bi nastopila na turnirju v Carlsbadu v Kaliforniji, a na koncu končala v Novi Mehiki.
Oglej si celoten članek

"Dober dan, organizatorji, jaz sem priletela, a me nihče ni dočakal."
"Bojana, kako da ne. Čakamo te na letališču v Varlsbadu."
"Ni možnosti, tukaj ni žive duše."
"Bojana, si ti priletela v Carlsbad v Kaliforniji?"

Takole nekako je verjetno potekal pogovor med Bojano Jovanovski in organizatorji turnirja v Carlsbadu, dokler Srbkinja ni ugotovila, da je naredila veliko napako. Bojana je nameravala svoje znanje pokazati na turnirju serije WTA v Carlsbadu v Kaliforniji, a ob tem naredila manjšo "napakico" in končala v 1500 kilometrov oddaljenem istoimenskem Carlsbadu v Novi Mehiki. Komaj 19-letna Bojana je bila zaradi svoje napake prisiljena prenočiti v Carlsbadu (tistem v Novi Mehiki, da ne bo pomote), nato pa je s prvim letom poletela v Kalifornijo v "pravi" Carlsbad. Na igrišču se je pojavila le trideset minut pred obračunom prvega kola. Očitno je naporno in stresno tekmovanje naredilo svoje, saj je 53. igralka sveta z 1:2 v nizih klonila proti Italijanki Roberti Vinci. Zagotovo pa bo Bojana Jovanovski pred naslednjim potovanjem zelo podrobno pogledala, v  katerem mestu bo igrala …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.