Napačno dosojena enajstmetrovka

Sodnik Paradas Romero je na tekmi španske nogometne lige med Deportivom in Barcelono, ki so jo s 5:4 dobili Katalonci, napačno dosodil enajstmetrovko v prid domače ekipe.
Oglej si celoten članek

Delilec pravice na tekmi Deportiva in Barcelone, kjer so varovanci Tita Vilanove še enkrat dokazali, kako dobro se v letošnji sezoni znajdejo pod pritiskom, je napačno dosodil enajstmetrovko v prid Deportiva, ki jo je uspešno izvedel Pizzi.

Javier Mascherano je z drsečim startom želel zaustaviti Rikija, vendar je bil napadalec tisti, ki se je zaletel v branilca Barcelone. Tudi če je Mascherano res storil prekršek, pa je do stika med nogometašema prišlo izven kazenskega prostora. Več v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.