Napadalec Boce Juniors ukradel fotoaparat

Napadalec Boce Juniors Santiago Silva je po porazu v finalu Cope Libertadores proti Corinthiansu po odhodu z igrišča proti slačilnici ukradel fotoaparat. Po posredovanju policije je Silva fotoaparat že vrnil.
Oglej si celoten članek

Santiago Silva je v nogometnih krogih poznan pod imenom tank, a lahko bi mu tudi spremenili nadimek. Napadalec Boce Juniors je po finalnem porazu v finalu Cope Libertadores proti Corinthiansu poskrbel za svojevrsten incident, saj je v tako imenovanem tunelu, ki z igrišča pelje proti slačilnicam, enemu od novinarjev ukradel fotoaparat.

Tank je hladno hodil proti slačilnicam in le za trenutek stegnil levo roko in fotoaparat je hitro dobil novega lastnika. No, novinar je hitro poklical policiste, ki so od Silve zahtevali, da fotoaparat vrne prvotnemu lastniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.