Napadalec Napolija v grozljivem trku utrpel zlome obrazni kosti

Foto: Epa
Foto: Epa
Mladi napadalec je bil po silovitem udarcu vidno omotičen.
Oglej si celoten članek

Nigerijski napadalec italijanskega Napolija Victor Osimhen si je ob silovitem trčenju s slovaškim branilcem Interja Milanom Škriniarjem zlomil več kosti po obrazu, po derbiju italijanskega prvenstva poroča francoska tiskovna agencija AFP.

V izjavi za javnost so iz vrst Napolija sporočili, da si je 22-letnik zlomil kost očesne votline ter ličnico. Čeprav niso zapisali, koliko časa bo napadalec odsoten, ga čaka daljše okrevanje.

Do trčenja med Osimhenom in Škriniarjem je prišlo na začetku drugega polčasa, Nigerijec pa je s pomočjo zdravniškega osebja na nogah, a vidno pretresen, zapustil zelenico San Sira.

Osimhen je v tej sezoni italijanskega državnega prvenstva dosegel pet golov, še štiri pa je dodal v evropski ligi.

Derbi lanskih prvakov in vodilnega moštva te sezone so sicer dobili nogometaši Interja s 3:2 in se Napoliju ter mestnemu tekmecu Milanu (oba 32 točk) približali na štiri točke zaostanka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.