Napadalec Reala za pet let v Pariz

Foto: EPA
Foto: EPA
Španski napadalec Jese bo svojo kariero nadaljeval v Parizu.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometni prvak PSG je s španskim reprezentančnim napadalcem Jesejem podpisal petletno pogodbo, španski podprvak Real Madrid pa je zanj dobil okrog 20 milijonov funtov.

Jese je peta okrepitev Parižanov, pred njim so prišli Hatem Ben Arfa, Grzegorz Krychowiak, Thomas Meunier in Giovani Lo Celso.

"Navdušen sem, ker sem se pridružil Paris Saint-Germainu, ki je postal eden najboljših evropskih klubov. Tako kot klub imam velik ambicije, veselim se dela pod vodstvom Unaija Emeryja, ki si je v Španiji napravil velik ugled, tako kot tudi v Evropi. Komaj čakam, da začnem nov izziv," pravi Jese.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.