Trener Lazia (63) videl zvezde po brutalnem trku z igralcem

Foto: Epa Ignacio Pussetto in Maurizio Sarri Foto: Epa Ignacio Pussetto in Maurizio Sarri Foto: Epa Ignacio Pussetto in Maurizio Sarri Foto: Epa Ignacio Pussetto in Maurizio Sarri Foto: Profimedia Ignacio Pussetto in Maurizio Sarri
Trener Lazia se je znašel na nepravem mestu v nepravem trenutku.
Oglej si celoten članek

Italijanski strateg Maurizio Sarri jo je na njegovo veliko srečo odnesel brez posledic, potem ko je bil na torkovi tekmi Coppe Italia vpleten v trčenje z igralcem Udineseja Ignaciom Pussettom.

Triinšestdesetletni Italijan, ki je lanskega junija sedel na trenerski stolček rimskega moštva, se je mudil znotraj meja tehničnega prostora, ko je vanj nenadoma trčil napadalec nasprotne ekipe.

Pussetto bi se sicer Sarriju lahko izognil, če ga ne bi pred tem z ramo odrinil vezist Lazia Manuel Lazzari.

Sarri je ob trku izgubil očala, nakar sta skupaj z nogometašem precej trdo pristala na tleh. Po koncu tekme, ki jo je šele v podaljšku v korist Lazia odločil Ciro Immobile, je Sarri potrdil, da jo je odnesel brez poškodb. 

"To je bil dober test mojega trenutnega stanja. Rad bi poudaril, da sem bil prvi nazaj na nogah," se je pohvalil Italijan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:24 20. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.