Napadalni vezist se iz Fulhama seli v Domžale

Foto: True value paint NK Domžale
V taboru nogometašev Domžal nadaljujejo priprave s polno paro, krepi pa se tudi igralski kader, ki bo na voljo trenerju Simonu Rožmanu.
Oglej si celoten članek

Rumeni dres bo prihodnje tri sezone nosil obetavni estonski reprezentant Mattias Käit, ki se v Domžale seli iz angleškega Fulhama, so zapisali na klubski spletni strani.

"Zelo sem vesel, da prihajam v Slovenijo - v klub, ki je tekmovalno uspešen, ima zdrave ambicije in hkrati igra napadalen, atraktiven nogomet, ki mi lahko pomaga do napredka. Zavoljo tega sem prepričan, da so Domžale zame najboljša sredina v tej fazi kariere, saj gre navsezadnje za okolje, ki slovi po dobrem delu z mladimi nogometaši," je ob podpisu pogodbe dejal napadalni vezist.

Dvajsetletni vezist je nogometno pot začel v šoli talinske Levadie, že pri 16 letih pa ga je v svoje mladinsko moštvo privabil dolgoletni angleški prvoligaš Fulham. Pri slednjem je nazadnje nastopal za rezervno moštvo, v drugi polovici lanske sezone pa je bil posojen še v Ross County, v dresu katerega se je dokazoval v škotski prvi ligi.

Mattias je po Josipu Ćorluki in Branku Iliću sicer tretji novinec v poletnem prestopnem roku, moštvo pa je doslej zapustilo pet nogometašev.

Po 12 letih Izkušeni slovenski branilec se vrača v Domžale

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.