Napev o četnikih, nato opravičilo "Ciganov"

Foto: Crvena zvezda mts Omić (levo) je prispeval šest točk k prestižni zmagi Zvezde.
Foto: Crvena zvezda mts Omić (levo) je prispeval šest točk k prestižni zmagi Zvezde.
Na ponedeljkovem večernem derbiju lige ABA je bil spet v središču pozornosti Alen Omić.
Oglej si celoten članek

Slovenski reprezentančni center Alen Omić je prejšnji teden na tekmi Evrolige proti Olympiacosu debitiral v dresu Crvene zvezde. Del najbolj fanatičnih navijačev rdeče-belih ga je "pozdravil" z žaljivim transparentom, na katerem je pisalo, da ljudje Omićevega porekla (košarkar je rojen v Tuzli) nimajo kaj iskati v slovitem beograjskem klubu.

Že na omenjeni tekmi je večji del občinstva centru izrazil podporo, v dneh po srečanju so mu v bran stopili tudi številni drugi prebivalce srbske metropole.

Žaljivke in odgovor V Beogradu izžvigali slovenskega košarkarja, nato pa ...

V ponedeljek je sledil nov test, v dvorani Pionir je Zvezda, v okviru 18. kola lige ABA, gostila večnega tekmeca Partizan. Pristaši slednjega so si na račun "afere Omić" privoščili žgečkljiv napev.

"Ti si Zvezdin četnik, Omić," so prepevali Grobari in slovenskega reprezentanta znova postavili v kočljiv položaj. Zvezda je tekmo sicer suvereno dobila (6:74) in se na vrhu lestvice po številu zmag izenačil s podgoriško Budućnostjo. Omić je v 14 minutah zbral šest točk ter po en skok in asistenco.

No, takoj po tekmi pa je Omićevo razpoloženje malce popravila objava kluba na družbenih omrežjih, v kateri so se nekdanjemu članu Zlatoroga, Olimpije, Gran Canarie, Anadolu Efesa, Unicaje in jeruzalemskega Hapoela opravičili za vso dramo zadnjih dni.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:10 30. Januar 2018.

    Hvala Bogu smo se '91 locili od teh pacientov!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.