Napoli še naprej ne pozna poraza

Foto: Epa
Foto: Epa
Neapeljčani so slavili peto zaporedno zmago v Serie A.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Napolija tudi po 5. krogu italijanskega prvenstva ostajajo edina ekipa s stoodstotnim izkupičkom. Tokrat so Neapeljčani v gosteh premagali Sampdorio s 4:0. Torino in Lazio sta se razšla z 1:1. Ob 20.45 bo še tekma Roma - Udinese.

Napoli je v Genovi že po prvem polčasu vodil z 2:0, potem ko je v 10. minuti zadel Victor Osimhen, v 39. pa Fabian Ruiz. Pri obeh zadetkih je podal Lorenzo Insigne. V drugem polčasu pa se je dvakrat v vlogi podajalca znašel Hirving Lozano, Osimhen v 50. in Piotr Zielinski v 59. minuti pa sta potrdila zmago.

Foto: Epa

Torino je gostil Lazio in povedel v 76. minuti z golom Marka Pjace, v sodniškem dodatku pa je pri gostih najstrožjo kazen unovčil Ciro Immobile, s šestimi goli prvi strelec lige.

V sredo so nogometaši Empolija so prišli do svoje druge zmage, potem ko so slavili na gostovanju pri Cagliariju z 2:0. Med strelce se je vpisal tudi Leo Štulac. Venezia pa je na gostovanju pri Milanu izgubila z 0:2.

Milan je gostil Venezio in zmagal z 2:0, Salernitana in Verona sta igrali 2:2, Juventus pa je v gosteh premagal Spezio s 3:2.

Že v torek so nogometaši milanskega Interja v gosteh ugnali Fiorentino s 3:1 in se vsaj začasno povzpeli na vrh lestvice. Atalanta je doma premagala Sassuolo z 2:1, obračun Bologne in Genoe pa se je končal z 2:2.

Po 5. krogu je na vrhu Napoli s 15 točkami, sledita pa Inter in Milan s po 13. Na začelju so Venezia, Cagliari in Salernitana s tremi, dvema oziroma eno točko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.