Napoli si želi člana Olimpije

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Italijanski velikan si želi slovenskega nogometaša.
Oglej si celoten članek

Pri trenutno drugi ekipi italijanskega prvenstva iščejo novega vratarja, saj se od Napolija poslavlja španski veteran Pepe Reina. "Vroče ime je Rok Vodišek, vratar letnika '98. Že dlje časa se zanj zanimajo pri Sassuolu in Sampdoriji, a se zdi, da je De Laurentiisov klub prehitel oba tekmeca v lovu na mladega Slovenca," so zapisali na spletni strani gianlucadimarzio.com, kasneje pa se je novica pojavila tudi pri Sky Italia, pograbili pa so jo tudi mediji v Neaplju.

"Vodiškovo ime že nekaj časa kroži pri Napoliju, zdaj pa je prišel čas za odločitev," je še zapisala priznani gianlucadimarzio.com. V klubu iz Napolija naj bi se sicer še morali odločiti, ali bi mlademu Slovencu takoj ponudili pravo priložnost, ali pa bi mu pustili še nekaj časa, da se kali v drugem klubu.

Tresenje Gol, ki je povzročil pravi 'potres'

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.