Napoli ugnal Juve za lovoriko

Foto: EPA
Foto: EPA
Napoli je zmagovalec italijanskega nogometnega superpokala.
Oglej si celoten članek

Tekmo je gostil stadion Jassim Bin Hamad v Dohi, ekipa iz Neaplja pa si je sedmo zmago v tem tekmovanju tokrat proti branilcu naslova Juventusu zagotovila šele po streljanju enajstmetrovk.

V Dohi je v 5. minuti preko Carlosa Teveza povedel branilec naslova iz Torina, za Napoli je v 68. minuti izenačil Gonzalo Higuain. Tevez je Juventus spet v vodstvo popeljal v 106. minuti tekme, a je v 118. minuti izenačil še Higuain. O zmagovalcu je odločala loterija strelov z bele točke, kjer pa so bili po devetih serijah bolj zbrani nogometaši Napolija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.