Napoli zavrnil 50-milijonsko ponudbo

Foto: Epa allan
Pariški velikan je stegnil lovke za brazilskim vezistom.
Oglej si celoten članek

Italijanski Napoli je zavrnil privlačno ponudbo francoske ekipe PSG, ki je za odkup pogodbe za brazilskega nogometaša Allana ponudila kar 50 milijonov evrov. Nesramno bogata pariška ekipa je Južnoameričana želela pripeljati v tem zimskem prestopnem roku, je zapisala hrvaška tiskovna agencija Hina.

Trener italijanske ekipe Carlo Ancelotti sredi sezone ni želel ostati brez pomembnega člena v zvezni vrsti, vodstvo kluba pa je uslišalo njegovi želji.

Allan je od leta 2015 član Napolija, pred tem je igral za videmski Udinese. V domovini je bil član zasedbe Vasco de Gama iz Ria de Janeira, za brazilsko izbrano vrsto pa je doslej odigral dve tekmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.