Napoli že do 38. točke, Lovrić med strelci

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V italijanski ligi je v obračunu vodilnega Napolija in Empolija prvi slavil z 2:0, Udinese pa je gostoval pri Spezii in dobil točko za 1:1, za Videmčane je zadel Sandi Lovrić.
Oglej si celoten članek

Slovenski reprezentant Petar Stojanović je danes za Empoli odigral celo tekmo, medtem ko Lovra Štubljarja zaradi poškodbe še vedno ni bilo v postavi Empolija. Napoli je na koncu prišel do pričakovane zmage in 38. točke sezone (12 zmag, 2 remija, brez poraza), a se je moral zanjo kar potruditi, zadetka sta v drugem delu dosegla Hirving Lozano z bele točke in Piotr Zielinski.

V drugem današnjem obračunu s slovenskim pridihom sta tako Jaka Bijol kot Sandi Lovrić začela v prvi postavi ekipe iz Vidma, ki je na koncu dobila točko za 1:1. Ob koncu prvega dela je Lovrić poskrbel za izenačenje, potem ko je pred tem za domače zadel Arkadiusz Reca; v 43. minuti je slovenski reprezentant izkoristil lepo podajo Isaaca Successa in premagal vratarja Jeroena Zoeta. V nadaljevanju golov ni bilo, Lovrić pa je igro zapustil v 60. minuti, Udinese je tako niz tekem brez zmage podaljšal na šest.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.