Napovednik novega filma Tine Maze

Dve leti potem, ko je luč sveta ugledal film THE EDGE! bo slovenska smučarska šampionka predstavila nov projekt.
Oglej si celoten članek

Tina Maze je v oktobru javnost uradno obvestila, da je zaključila s svojo aktivno kariero (morda bo nastopila še na Pohorju). Črnjanka se je v zadnjem letu in pol, kolikor je minilo od njene zadnje tekme, posvetila novim izzivom.

Pred dvema letoma je na filmska platna prodrla s filmom THE EDGE!, sedaj pa se vrača z novim projektom. S sodelavcem Sandijem Murovcem je posnela film 7toHeaven, ki natančno analizirala sedem ključnih vidikov tehnike alpskega smučanja, s katerimi imajo smučarji največ težav.

Mazejeva in Murovec skupaj demonstrirata male skrivnosti, ki so Mazejevo naredilo eno najboljših smučark njenega časa.

Napovednik filma si lahko ogledate na priloženem posnetku. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.