"Napovedujem zmago Cibone"

Foto: Žurnal24
Pred polfinalno tekmo na finalnem turnirju košarkarske lige NLB med Cibono in Unionom Olimpijo smo se pogovarjali s slovenskim reprezentantom v zagrebškem dresu Samom Udrihom.
Oglej si celoten članek

Kakšna so pričakovanja pred polfinalnim dvobojem z Unionom Olimpijo?
Pričakujem trdo tekmo. Smo favoriti, ker igramo v domači dvorani. Tekmeca zagotovo ne bomo podcenjevali, a šteje le zmaga in jo tudi napovedujem. Vsekakor bomo poskušali izkoristiti njihove težave pod košem.

Igrali boste proti nekdanjemu klubu. Boste dodatno motivirani?
Tekma je tekma. Nič ni osebnega, a verjetno se podzavestno bolj motiviraš, ko igraš proti nekdanjemu klubu.

Oba kluba sta v velikih finančnih težavah ...
Menim, da to ne bo vplivalo na igro. Pri nas se stvari obračajo malce na bolje.

Kdo bo zmagal v drugem polfinalu?
Na takšnih turnirjih se je že večkrat pokazalo, da pravega favorita pravzaprav ni. Partizan je v tej sezoni v Evroligi res naredil nekaj izjemnega, a je na primer v ligi NLB že izgubil dve tekmi v zadnjih sekundah. Verjamem, da lahko Hemofarm tudi preseneti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.