Naprej proti prvi ligi

Foto: Žurnal24 olimpija1_sad_spo_290508_main
Olimpija Ljubljana se na sezono v drugi slovenski nogometni ligi pripravlja v bližini Kitzbühla. "Hočemo biti prvi, vidimo se na vrhu," je odločen Miran Pavlin.
Oglej si celoten članek

Pod taktirko Danila Popivode in Janija Pateta nogometaši Olimpije v Sankt Ulrich am Pillerseeju trenirajo dvakrat na dan, danes pa se bodo srečali še z romunskim prvoligašem Argesom. Potem ko so z lahkoto preskočili nižjeligaške ovire, jih zdaj čaka težji zalogaj. Ekipi, v kateri je povprečna starost slabih 30 let, bo moral na pomoč pri naskoku na prvo ligo priskočiti mlajši rod skupaj z nekdanjimi legendarnimi reprezentanti.

 

Preberite še ...

Olimpija za Guinnessovo knjigo

Pavlin: Naj pridejo!
Eden izmed teh je Miran Pavlin, ki je za naš medij dejal: "Imamo vrhunske pogoje, lepo vreme, tako da smo zelo zadovoljni. Mislim, da bomo vrhunsko pripravljeni na novo sezono." In dodal: "Šele dober teden smo v pripravljalnem obdobju, a že proti Rudarju se je lahko videlo, da smo resna ekipa. Iz dneva v dan je bolje." O kritikih, ki zeleno-bele vidijo zgolj kot društvo veteranov, pa je dejal: "Kritiki, ki pravijo, da je Olimpija klub veteranov, naj pridejo na tekmo. Za zdajšnji vzpon se lahko zahvalimo tem igralcem, veteranom, kot jih kritizirajo. Ti so dokazali, da bodo klub pripeljali nazaj v prvo ligo." Glede ciljev v drugi ligi nekdanji reprezentančni kapetan nima pomislekov: "Hočemo biti prvi, vidimo se na vrhu." Za vrh, tako Pavlin, se bo Olimpija bojevala z Muro in Bonifiko.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.