Naročil svoj kip v naravni velikosti

Foto: EPA
Foto: EPA
Vedno nepredvidljivi Mario Balotelli bo doma kmalu lahko užival ob pogledu na svoj kip v naravni velikosti. Napadalec Milana, ki je bil v torek zaradi neprimerne geste kaznovan z 10 tisoč evrov kazni, je izdelavo kipa naročil pri lokalnem umetniku z namenom, da bi postal ''nesmrten''.
Oglej si celoten članek

Italijanski mediji namigujejo, da si je Balotelli za izdelavo kipa izbral fotografijo iz polfinalnega obračuna evropskega prvenstva proti Nemčiji. ''Dobil sem provizijo, vendar Balotellija nisem spoznal, zato delam s fotografijami,'' je povedal umetnik Livio Scarpella. ''Predstavil sem številne skice, a Mario si želi postati nesmrten v pozi, kjer je ravno dosegel zadetek. Poudariti želi svoje mišice in izraz kljubovanja,'' je dodal Italijan.

Balotelli je zelo uspešno začel svoje obdobje pri AC Milanu, kjer je na prvih treh tekmah dosegel štiri zadetke. Na nedeljskem derbiju z Interjem, kjer je bil žrtev rasističnih opazk s stranih navijačev svojega nekdanjega kluba, se ni vpisal med strelce, navijači črno-modrih pa so z žaljivim skandiranjem klub oškodovali za 50 tisočakov.

Brez kazni pa je ni odnesel niti klub Silvia Berlusconija. Italijanska nogometna zveza je AC Milan kaznovala z deset tisoč evri, ker naj bi njihovi navijači na tekmo prinesli žaljive transparente, katerih vsebina se je nanašala na Inter in njegove nogometaše. Deset tisoč evrov bo moral plačati tudi Balotelli, ker se je med sprehodom proti tunelu prijel za mednožje in s tem navijačem nerazzurrov pokazal, kaj si misli o njihovem početju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.