Nash bo odsoten vsaj dva tedna

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriški košarkar Steve Nash bo moral zaradi poškodbe hrbta počivati vsaj dva tedna, so sporočili iz Los Angelesa.
Oglej si celoten članek

Košarkar ekipe NBA Los Angeles Lakers Steve Nash bo z igrišč odsoten približno dva tedna. Spet ima težave z bolečinami v križu. Za njihovo lajšanje bo dobil injekcijo, vodstvo ekipe pa je razkrilo, da bo 39-letni dvakratni najkoristnejši igralec lige odsoten 14 dni.

Nash ima že dlje težave s hrbtom, v soboto je tako drugi polčas tekme jezernikov proti Minnesoti presedel na klopi. V lanski sezoni je odigral le 50 tekem. V tej sezoni ima povprečje precej pod svojimi dosedanjimi dosežki; na tekmo dosega6,7 točke in 4,8 podaje, njegov met iz igre je s 26,1 odstotka najnižji v karieri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.