Naši sosedje ostali brez svojega glavnega aduta za Euro

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kamplov klubski kolega zaradi poškodbe ob euro 2020.
Oglej si celoten članek

Madžar Dominik Szoboszlai, nogometaš nemškega prvoligaša Leipziga, katerega član je tudi Slovenec Kevin Kampl, bo zaradi poškodbe izpustil nastop na bližnjem evropskem prvenstvu. Kot danes poroča magazin Kicker, mu je ponavljajoča se poškodba v predelu medenice preprečila nastop za madžarsko reprezentanco.

Dvajsetletnik, ki je dosegel zmagoviti zadetek za zmago v dodatnih kvalifikacijah proti Islandiji, tako ne bo igral na euru 2020 v skupini F, kjer so še svetovni prvaki Francozi, branilci naslova evropskega prvaka Portugalci in Nemci.

Szoboszlai je januarja prestopil iz avstrijskega RB Salzburga k Leipzigu, vendar za svoj novi klub zaradi težav z zdravjem še ni zaigral. Kljub temu so nemški podprvaki ta mesec z njim podaljšali pogodbo do 2026.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.