Našim težak žreb

Foto: Žurnal24 Generalni sekretar UEFE David Taylor in nekdanji turški nogometaš Can Bartu sta
V petek so v Monacu izžrebali pare 1. kola pokala UEFA. Največji klub v žrebu AC Milan se bo v prvem kolu pomeril z Zürichom. V žrebu pa je sodelovalo tudi nekaj "slovenskih" klubov.
Oglej si celoten članek
 

Pokal UEFA, pari 1. kola

Borussia D. : Udinese
Milan : Zürich
Sevilla : Red Bull Salzburg
Politehnica Timisoara : Partizan B.
Maritimo F. : Valencia
Manchester City : Omonia Nikozija
Napoli : Benfica L.
Austria Dunaj : Lech Poznan
Nordsjaelland : Olympiakos Pirej

Evropska nogometna zveza (UEFA) je v petek v Monacu izžrebala pare 1. kola pokala UEFA. Največji nogometni klub izmed udeležencev letošnjega tekmovanja, italijanskiAC Milan, je za tekmeca dobil švicarski Zürich. Krvnik Interblocka, nemška Hertha, pa se bo v 1. kolu meril z irskim St. Patrick' s Athleticom. Prve tekme bodo igrali 18. septembra, povratne pa 2. oktobra. V 1. kolu pa bo nastopilo tudi nekaj klubov, v katerih si kruh služijo slovenski nogometaši. Tako bo Udinese s Samirjem Handanovićem in Janom Koprivcem bil težak boj z Borussio Dortmund. Politehnica Timisoar, kjer igrata Dejan Rusič in Dare Vršič, se bo meril z beograjskim Partizanom. Omonia Nikozija Antona Žlogarja bo skušala presenetiti neprepričljive zvezdnike Manchester Cityja. Dunajska Austria z Milenkom Ačimovićem bo igrala proti Lechu iz Poznana, Olympiakos Mirnesa Šišića pa proti Nordsjaellandu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.