Naslednik Jordana ob celotno sezono?

Foto: EPA
Foto: EPA
Še ena slaba novica za Derricka Rosa. Zvezdnik Chicago Bulls, kjer ga imajo mnogi za naslednika Michaela Jordana, bi zaradi poškodbe križnih vezi utegnil izpustiti celotno sezono 2012/13.
Oglej si celoten članek

Derrick Rose, ameriški košarkarski zvezdnik in najkoristnejši igralec v severnoameriški ligi NBA v letu 2011, bo po nekaterih zdravniških ocenah na prisilnem dopustu od osem do dvanajst mesecev. Branilcu Chicaga so v soboto operirali križne vezi, zaradi dolgotrajne rehabilitacije pa mu grozi, da bo izpustil celotno sezono 2012/13.

Rose se je poškodoval na prvi tekmi prvega kroga vzhodne konference proti Philadelphii, ki je bila 28. aprila. Od tedaj ni igral, zasedba iz vetrovnega mesta, ki je imela v tej sezoni – skupaj s San Antoniem – najboljši izkupiček v rednem delu sezone, pa je nato izpadla iz nadaljnjega tekmovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.