Nasledniki Cesarja & Co. ostali brez Eura

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Želje mladih slovenskih nogometašev se niso uresničile. Obračun Švedske in Ukrajine se ni končal z neodločenim rezultatom (Švedi so slavili z 2:1), tako da so ostali brez nastopa na evropskem prvenstvu.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometaši do 21 let so po ponedeljkovi zmagi Švedske nad Ukrajino z 2:1 kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2013, ki ga bo gostil Izrael, končali na drugem mestu skupine 2 in ostali brez dodatnih kvalifikacij, kamor bi Slovence vodil le neodločen rezultat na tekmi med Švedi in Ukrajinci.

Švedska je tako z 22 točkami končala na vrhu skupine 2, Slovenija pa jih je na drugem mestu zbrala 20. Ukrajina na tretjem mestu jih ima po desetih tekmah 17, sledijo pa ji Finska, Litva in Malta.

Na drugi ponedeljkovi tekmi je sicer Finska s 3:1 premagala Litvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:40 11. September 2012.

    hm danes bo tud težka tole! ampak bomo navijal za Slo!<br />Tisti k hočte pomagat Slo se nam prdužte na …

  • 08:37 11. September 2012.

    Na sliki so člani. Zakaj ne promovirate mladih?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.