Nasledniki Tine zlati na MSP

Foto: EPA
Foto: EPA
Ula Hafner, Ana Bucik, Žan Kranjec in Mišel Žerak so na ekipni tekmi mladinskega svetovnega prvenstva v italijanskem Roccarasu osvojili zlato kolajno.
Oglej si celoten članek

Slovenska reprezentanca v alpskem smučanju, ki so jo sestavljali Ula Hafner, Ana Bucik, Žan Kranjec in Mišel Žerak, je na ekipni tekmi mladinskega svetovnega prvenstva v italijanskem Roccarasu osvojila zlato odličje.

Mlada ekipa smučark in smučarjev je na paralelnih veleslalomih nastopila suvereno in v 12 dvobojih doživela le en poraz. Slovenski ekipi so premoč najprej morali priznati Francozi, ki so bili v četrtfinalu počasnejši štirikrat. V polfinalu je slovenska ekipa štiri boljše čase dosegla tudi proti Avstriji, v velikem finalu pa je Italija dosegla le en boljši čas, so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:20 11. Marec 2012.

    Bravo!! Čestitke našim mladincem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.