Našli Bradyjev dres in lopova

Foto: EPA
Foto: EPA
Zvezdnik Tom Brady bo dobil nazaj dres s katerim je osvojil letošnji Super Bowl.
Oglej si celoten članek
Po več kot mesecu iskanja so policisti našli dres Toma Bradyja, ki je bil po koncu Super Bowla  ukraden iz garderobe New England Patriotsov. Majica, v njeji je zvezdnik ameriškega nogometa zrežiral enega največjih preobratov v zgodovini športa, naj bi bila na črnem trgu vredna pol milijona dolarjev.
 
Brady se je po tekmi, Patriots so po velikem zaostanku v podaljšku premagali Atlanto Falcons s 34:28, pritožil, da so mu ukradli dres, v akcijo pa sta stopila policija v Houstonu in FBI. Po urah in urah gledanja posnetkov nadzornih kamer ter po zasliševanju prič so naposled le našli kradljivca.
 
Gre za neimenovanega mehiškega novinarja, ki je imel akreditacijo za tekmo in prepustnico za slačilnico. Pri njem so našli tudi Bradyjev dres iz Super Bowla leta 2014, a še ni ugotovljeno, če je ukradel tudi tega.
 
Ameriška televizija Fox je objavila posnetek, kako omenjeni novinar povsem mirno zapušča garderobo New Englanda, podajalčev dres pa je skribal pod svojo obleko.
 
Medtem ko nekateri v ZDA v šali že špekulirajo, da bo omenjene podatke izkoristil predsednik Donald Trump pri gradnji zidu na meji med Združenimi državami in Mehiko, se je ob novici že oglasil tudi Brady: "Zelo sem vesel, da sta se našla moja dresa iz Super Bowlov 49 in 51, rad bi se zahvalil vsem vpletenim predstavnikom zakona. Vem, da so trdo delali na tem primeru in hvaležni smo za to. Upam, da bo ob vrnitvi dresov iz celotne izkušnje potegnjeno kaj pozitivnega."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.