Našli so ga mrtvega v hotelski sobi

Foto: Epa
Foto: Epa
Še ena zgodnja smrt športnika.
Oglej si celoten članek

V 29. letu je umrl malezijski poklicni igralec golfa Arie Irawan. Ta je tekmoval na turnirju PGA na Kitajskem na otoku Hainan, kjer so ga našli mrtvega v hotelski sobi.

Irawan se na turnirju sicer ni prebil v tako imenovani rez, a je vseeno ostal na prizorišču. Kot pravijo pri PGA, je Irawanov sostanovalec, Američan Kevin Techakanokboon, ob pripravi na zadnji krog opazil, da se Irawan ne odziva.

"To je velika tragedija za vse nas, ki smo tesno povezana družina tukaj na Kitajskem," je dejal Greg Carlson, izvršni direktor kitajskega dela turneje PGA.

Irawan, sicer 1366. na jakostni lestvici (nekdaj je bil že med top 300), je poklicni golf igral od leta 2013, v tem času pa je osvojil dva azijska razvojna turnirja in dva turnirja v domovini.

Organizatorji so sicer odpovedali zadnji krog v znak spoštovanja do Irawanove družine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.