Naslov Napolija počastila s striptizom

Marika Fruscio, lepotica z bujnim oprsjem in strastna navijačica Napolija, je obljubila, da bo pred televizijskimi kamerami zaplesala striptiz, če bo moštvo izpod Vezuva osvojilo pokalni naslov. Ker obljuba dela dolg, vabljeni k ogledu z Mariko v glavni vlogi.
Oglej si celoten članek

Čeprav je Napoli z zmago v finalu italijanskega pokala Juventusu preprečil osvojitev dvojne krone, so imeli navijači stare dame vseeno vsaj en razlog za zadovoljstvo. Zaradi poraza njihovih ljubljencev so namreč pred televizijskimi zasloni lahko spremljali striptiz strastne navijačice Napolija Marike Fruscio.

Spomnimo, da je Napoli v finalu pokala v Rimu Juventus odpravil z 2:0. Za prvo lovoriko Napolija po letu 1990 sta zadela Edinson Cavani in Marek Hamšik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.