Nasmejana Anna Fenninger zapustila bolnišnico

Foto: EPA
Foto: EPA
Avstrijska smučarka Anna Fenninger je po operaciji kolena, ki si ga je hudo poškodovala med treningom za prvo sezone v Söldnu, že lahko zapustila bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Avstrijska smučarka Anna Fenninger je po hudi poškodbi že spet našla svoj nasmeh. Fenningerjeva, ki si je med treningom za prvo tekmo sezone v Söldnu poškodovala desno koleno, je lahko včeraj zapustila zasebno kliniko Hochrum pri Innsbrucku. Zaradi hude poškodbe kolenskih vezi in meniskusa bo morala Avstrijka devet mesecev počivati. Letošnje sezone je bilo torej za lansko zmagovalko velikega globusa konec, preden se je sploh prav začela.

Na svojem računu na družbenem omrežju Facebook pa je Fenningerjeva objavila fotografijo, na kateri zapušča bolnico. Avstrijka pa je nasmejana, čeprav bo pot nazaj na smuči težavna: "Prvi mejnik na moji poti nazaj - zapustila sem bolnišnico. Najlepša hvala dr. Hauserju in ekipi Hochruma, da so skrbeli zame in mi vrnili nasmeh."

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.