Nasprotnik spet prerešetal mrežo Kraljev

Foto: Profimedia Anže Kopitar
Moštvo Anžeta Kopitarja je na dveh tekmah prejelo kar devet zadetkov.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL po visokem porazu (1:5) proti Ottawi mini gostovanje v Kanadi tokrat nadaljevali pri Toronto Maple Leafs in doživeli nov poraz. Javorjevi listi, pri katerih se je s 33 obrambami izkazal vratar Garett Sparks, so visoko zmagali s 4:1 in prišli še do pete zaporedne zmage to sezono.

Dvakrat je za gostitelje zadel Kasperi Kapanen, po enkrat sta se med strelce za Toronto vpisala Patrick Marleau in Mitch Marner, s po dvema podajama sta se izkazala še Auston Matthews in Jake Gardiner.

Edini gol za kralje, ki so v novi sezoni ob dveh zmagah nanizali štiri poraze, je dosegel Ilija Kovalčuk, vratar Jack Campbell pa je zaustavil 21 strelov. Slovenski zvezdnik v vrstah Los Angelesa Anže Kopitar je na ledu preživel nekaj več kot 22 minut in v tem času ostal brez zadetka ali podaje.

Naslednja tekma kralje, ki so še peto tekmo odigrali brez poškodovanega zvezdnika Jonathana Quicka, čaka v domači dvorani Staples Center, ko bodo v četrtek gostili New York Islanders.

Liga NHL, izidi:

Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings 1:4
(Anže Kopitar: 2 strela na gol v 22:13 minute za LA)

Montreal Canadiens - Detroit Red Wings 7:3
Ottawa Senators - Dallas Stars 4:1
Nashville Predators - Minnesota Wild 4:2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.