Nasprotniku poskusil odgrizniti nos

Na ligaški tekmi v Ekvadorju je prišlo do incidenta, ko je želel Edwin Hurtado s svojim nasprotnikom obračunati kar v stilu Luisa Suáreza.
Oglej si celoten članek

Luis Suárez je dobil konkurenco. Banilec ekvadorskega Deportiva Edwin Hurtado je na prvenstveni proti Barceloni Sportingu ugriznil v nos Andresa Franzoio. Ta je Hurtada razjezil s prekrškom nad enim izmed nogometašev Deportiva.

Najbolj ''zvezdniški'' ugriz se je pripetil na premierligaški tekmi med Liverpoolom in Chelseajem, ko je Luis Suárez ugriznil v roko Branislava Ivanovića in dobil kar deset tekem prepovedi igranja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.