Nasri jezikal novinarjem, zdaj kaznovan

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Samir Nasri bo moral izpustiti reprezentančne tekme proti Urugvaju, Finski in Belorusiji, ker se je na Euru neprimerno vedel do novinarjev. Jeremy Menez kaznovan z eno tekmo prepovedi.
Oglej si celoten članek

Francoska nogometna zveza (FFF) je Samirju Nasriju prepovedala nastopiti na naslednjih treh reprezentančnih tekmah. Igralec angleškega Manchester Cityja si je kazen prislužil zaradi neprimernega in žaljivega obnašanja do novinarjev na nedavnem evropskem prvenstvu na Poljskem in v Ukrajini. Nasri se je neprimerno vedel po četrtfinalnem porazu s Francijo, po tekmi skupinskega dela z Anglijo pa je enemu od poročevalcev celo dejal, da "naj zapre gobec".

Nasri bo tako izpustil avgustovsko prijateljsko tekmo z Urugvajem, manjkal pa bo tudi na uvodnih dveh kvalifikacijskih tekmah za nastop na svetovnem prvenstvu v Braziliji leta 2014 proti Finski in Belorusiji. FFF je kaznovala še tri igralce: Jeremy Menez je dobil eno tekmo prepovedi nastopa, medtem ko sta si Hatem Ben Arfa in Yann M'Vila prislužila zgolj grajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.