Nasri podpisal svojo obsodbo

Foto: EPA
Foto: EPA
Samir Nasri naj bi z jeznim izbruhom, potem ko ga Manuel Pellegrini ni uvrstil na tekmo z Leicester Cityjem, zapečatil svojo usodo v dresu Manchester Cityja.
Oglej si celoten članek

Francoski vezist je po poročanju angleških medijev burno reagiral na odločitev trenerja, ki ga 4. marca ni uvrstil v ekipo za srečanje z Leicesterjem, nato pa še pred začetkom tekme odvihral z domačega stadiona Etihad.

Pellegrini ga je ob porazu z Burnleyjem (0:1) ponovno pustil sedeti na klopi, priložnost pa mu je ponudil na obračunu Lige prvakov z Barcelono, kjer je Nasri igral le v prvem polčasu. Za nameček je ostal brez nastopa na ligaški tekmi z West Bromom, ob porazu s Crystal Palacom na zadnjem prvenstvenem obračunu pa je igral le 13 minut.

Vse to naj bi posledično pripeljalo do slabih odnosov med trenerjem in nogometašem, ki ga bo City poskušal vključiti v ponudbo za nakup zvezdnika Juventusa Paula Pogbaja. Meščani so za nakup enega najobetavnejših nogometašev na svetu pripravljeni poleg Nasrija ponuditi še Edina Džeka in zajetno denarno odškodnino.

Manchester City v letošnji sezoni ne bo ubranil naslova državnega prvaka in Manuel Pellegrini se je po padcu na četrto mesto ligaške lestvice znašel pod velikim pritiskom. Za delovno mesto so bojita tudi član izvršnega odbora Ferran Soriano in športni direktor Txiki Begiristain.

City se zaveda pravil finančnega fair-playa, kar pomeni, da bo moral za nakup Pogbaja zbalansirati svoje poslovne knjige. Juventus namreč vztraja, da bodo Pogbaja prodali le v primeru rekordne odškodnine, torej višje od 100. milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.