Nasriju in Messiju osmica

Foto: Žurnal24 Arsenal je v spektaklu v Londonu z 2:1 premagal Barcelono. (Foto: Reuters)
Specializirana nogometna stran Goal.com je podelila ocene za prvo tekmo osmine finala nogometne Lige prvakov, ki jo je Arsenal v Londonu proti Barceloni dobil z 2:1.
Oglej si celoten članek

V vrstah zmagovalcev so najvišjo oceno – osmico – prisodili Samirju Nasriju, v obrazložitvi pa zapisali: "V prvem delu premalo učinkovit, v nadaljevanju pa so njegove podaje Walcottu in van Persieju imeli oči, prav po njegovi zaslugi pa je Arsenal prišel do obeh zadetkov in zmage."

V vrstah poražencev so enako oceno namenili Argentincu Lionelu Messiju, ki je po njihovem mnenju vseskozi vnašal nemir v obrambno vrsto topničarjev, za nameček pa je s podajo izvrstno zaposlil Davida Villo za prvi zadetek na tekmi.

Villa, edini strelec pri Kataloncih, si je za predstavo prislužil oceno 7,5, najslabše ocenjeni igralci čete Pepa Guardiole pa so bili Maxwell, Daniel Alves, Sergio Busquets Burgos in Seydou Keita, ki so si prislužili šestico.

Pri Londončanih so jo kar trije odnesli s slabo oceno 5,5. To so Gael Clichy, ki je bil tudi eden od krivcev za prvi zadetek, Alexandre Song, ki je Messija uspel ustaviti zgolj s prekrški, in Johan Djourou, ki si je po mnenju spletne strani Goal.com privoščil največji spodrsljaj na tekmi, ko je globoko na svoji polovici igrišča žogo podal naravnost v noge Messiju, ki pa darila ni znal izkoristiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.