Nastop pod vprašajem zaradi bolezni

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Slovenska tekaška vrsta se je znašla pred težavami. Zbolela je namreč Katja Višnar, tako da je njen nastop v sredinem sprintu, kjer bi morala teči skupaj z Vesno Fabjan, pod vprašajem.
Oglej si celoten članek

Višnarjevi je po sobotnem nastopu v štafeti zdravnik predpisal mirovanje, tako da je v pripravljenosti Alenka Čebašek. To je povzročilo tudi nekaj logističnih težav, saj bi se morala Čebaškova že v sredo vrniti v domovino.

Zanimivo je, da sta zbolela tudi slovaška serviserja v slovenski reprezentanci, kot pravijo v slovenskem taboru, je razlog za to sobotni poraz hokejske reprezentance proti Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.