Natakarjevi prošnji ni ugodila

Foto: EPA
Foto: EPA
Ruska teniška superzvezdnica Marija Šarapova ni ugodila natakarju, ki ji je poleg računa prinesel svoj telefon in jo vprašal, če lahko z njim posname svojo fotografijo.
Oglej si celoten članek

Šarapova je v eni izmed kavarn v Melbournu, kjer se v ponedeljek prične OP Avstralije, razočarala svojega navijača. Neznani natakar je namreč zmagovalko štirih turnirjev za grand slam zaprosil, če bi se lahko fotografirala z njegovim telefonom, da bi si ustvaril spominek, kako je nekoč stregel Mariji Šarapovi.

Ruska tenisačica pa nad predlogom očitno ni bila najbolj navdušena, saj se je odločila, da bo fotografirala nekega moškega, ki je sedel v bližini. ''V resnici sem slikala moškega, ki je sedel poleg mene. Res,'' je novinarjem v Melbournu zatrdila Šarapova.

Tretja igralka sveta se vrača po poškodbi rame, zaradi katere ni nastopila na zadnjem grand slamu lanske sezone za OP ZDA. ''Vesela sem, da ponovno igram na grand slamu,'' je povedala Rusinja, nekdanja zmagovalka v Melbournu (2008), ki je lani izgubila v polfinalu. ''Seveda je potrebno znižati pričakovanja in po prvih nekaj obračunih ostati na realnih tleh. Upam, da bom tekom turnirja igrala vse bolje,'' je zaključila 26-letnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:29 12. Januar 2014.

    iz še tako bednega materiala se da narediti mini članek, a ne Žurnal?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.