Nate tekel in zabijal s Shaqovimi čevlji

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

O'Neal - 216 cm. Robinson - 175 cm. Nova soigralca pri Celticsih sta že prvi teden treningov poskrbela za smeh. Poglejte, kako je Nate tekel in zabijal s Shaqovimi čevljii, in kako ga je Shaq našeškal.
Oglej si celoten članek

Potem ko ga je Shaq našeškal, je moral Nate še teči gor in dol po telovadnici z nekaj številk prevelikimi Shaqovimi supergi. Soigralci in mi pa v smeh!

Shaq O`Neal in Nate Robinson bosta to sezono zabavljača Celticsov. V tem videu si poglejte, kako je mali Nate na treningu skušal zabiti prek Shaqa.

Video, kako je Shaquille našeškal malega Robinsona, pa poglejte tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.