Navdušila žirijo in Cimeta

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na osmem izboru za Miss športa Slovenije se je najbolj smejalo rjavolasi lepotici, Ljubljančanki Lei Perovšek. Sebastjan Cimerotič - Cime nad izborom ni bil presenečen. Več v videu.
Oglej si celoten članek
NE SPREGLEJTE
Izbora za miss športa Slovenije si lahko ogledate tudi v galeriji. TUKAJ!

Da lepota in šport vsekakor gresta skupaj, je še enkrat dokazalo 19 finalistk izbora za Miss športa Slovenije 2010, ki so se žiriji in gledalcem na odru Festivalne dvorane v Ljubljani predstavile kar štirikrat. Med pripravami deklet na vsak izhod pa so se gledalci zabavali ob zelo raznovrstnem spremljevalnem programu, saj so videli nastopajoče iz zelo različnih umetniških žanrov, od narodnozabavne do pop glasbe, nekaj plesnih skupin ter celo beatbox.

Šport je še vedno moja velika strast, še zlasti ples. Trenutno je sicer matura pred vrati, zato sva s soplesalcem nekoliko zmanjšala treninge, ampak bova plesala še naprej in šport ostaja na prvem mestu.
Lea Perovšek, Miss športa 2010

Kandidatke so se pod žarometi sprehodile v kopalkah ter v toaletah, predstaviti pa so se morale tudi v 30-sekundnih športnih točkah. Tik pred odločitvijo žirije pa so se dekleta predstavila še s skupnim plesnim nastopom, ki so ga pridno trenirala več kot dva meseca. Po približno dveh prijetnih, za nekatera dekleta verjetno tudi mučnih, urah pa je prišel tudi čas za razglasitev zmagovalk. Miss fotogeničnosti je za leto 2010 postala Zala Windschnurer, druga spremljevalka Iva Blatnik, prva spremljevalka pa Ana Mihelič.

Miss športa Slovenije 2010, ki se bo nekaj časa vozila z novo nissan micro, prejela pa je še lepo število drugih nagrad, je postala 18-letna plesalka, tudi večkratna državna prvakinja v latinskoameriških in standardnih plesih, rjavolasa Lea Perovšek iz Ljubljane. Čeprav bi se Lea lahko brez težav odlično znašla tudi v manekenskih vodah, nam je zagotovila, da ostaja šport na prvem mestu:

"Šport je še vedno moja velika strast, še zlasti ples. Trenutno je sicer matura pred vrati, zato sva s soplesalcem nekoliko zmanjšala treninge, ampak bova plesala še naprej in šport ostaja na prvem mestu."

To, kar sem uspel zdaj videti, je bilo super, navijal sem pa itak za punco, ki je zmagala. Nagledal sem se, hvala bogu, taka telesa se ne vidijo vsak dan.
Sebastjan Cimerotič

S svojo naslednico je bila zadovoljna tudi lanskoletna miss športa ter članica žirije, Domžalčanka Ajda Sitar: "Mislim, da je šel pokal kar v prave roke. Meni so bile sicer vse punce všeč, kljub temu pa menim, da smo izbrali pravo." Na prireditvi pa smo opazili tudi nekaj znanih imen iz sveta športa, med njimi biatlonca Klemna Bauerja, smučarskega skakalca Jerneja Damjana, nekdanjega košarkarja Slavka Kotnika ter poškodovanega nogometaša Olimpije Sebastjana Cimerotiča, ki je bil z videnim izjemno zadovoljen:

"To, kar sem uspel zdaj videti, je bilo super, navijal sem pa itak za punco, ki je zmagala," je navdušeno razlagal Cime, ki je bil očitno opit od lepote deklet: "Nagledal sem se, hvala bogu, taka telesa se ne vidijo vsak dan." Cele izjave Cimeta ter nove in nekdanje Miss športa Slovenije in še nekaj zanimivih utrinkov s prireditve si boste lahko ogledali v videu, ki ga bomo objavili v ponedeljkovih dopoldanskih urah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.