Navijač Ajaxa zgrmel 10 metrov globoko

Nesrečni navijači, ki je na tekmi med Ajaxom in Barcelono padel s približno desetih metrov, naj bi bil huje poškodovan. Socialna omrežja so sicer preplavila sporočila, da je podpornik Ajaxa podlegel poškodbam.
Oglej si celoten članek

Na tekmi petega kroga Lige prvakov med Ajaxom in Barcelono, ki se je končala z rezultatom 2:1 v korist nizozemskega kluba, jo je grdo skupil navijač domače ekipe.

Amsterdam Arena je eksplodirala v 41. minuti, ko je Danny Hoesen dosegel drugi gol za Ajax, v evforiji pa je navijaču zmanjkalo tal pod nogami in zgrmel je deset metrov globoko.

Zdravniška služba mu je na mestu nudila prvo pomoč, nato pa so ga prepeljali v bolnišnico. Na socialnih omrežjih so se pojavile trditve, da je navijač podlegel poškodbam, kar je zanikala nizozemska policija.

Podrobnosti za zdaj še niso znane, navijač pa naj bi bil huje poškodovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.