Navijač Arsenala in oče petih otrok zastavil hišo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Iz Ugande prihaja nora zgodba o navijaču Arsenala, ki je ostal brez hiše zaradi stave na tekmo angleške Premier League med njegovimi topničarji in Manchester Unitedom.
Oglej si celoten članek

V mestu Iganga je "goreč" navijač Arsenala po poročanju ugandskega Observerja stavil na zmago londonske ekipe, ki je na gostovanje k Manchester Unitedu prišla kot prvouvrščeno moštvo Premier League.

Pred tekmo je Henry Dhabasani z Rashidom Yigo stavil svojo hišo, da bo Arsenal dobil tekmo na Old Traffordu. Yiga mu je odvrnil z "vplačilom" svoje nove Toyote Premio, v primeru, da bi United izgubil, pa je Dhabasaniju ponudil tudi svojo ženo.

Stavo sta sklenila v pisni obliki, lokalni vodje in navijači pa so bili priče. Dhabasani, ki je poročen s tremi ženami in ima pet otrok, se je ob koncu tekme nezavesten zgrudil, ko je United slavil z golom nekdanjega topničarja Robina van Persieja (1:0).

V ponedeljek je več navijačev Manchester Uniteda vdrlo v Dhabasanijevo hišo in ga skupaj z družino izselilo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.