Navijač Arsenala ubil navijača L'poola

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Iz Kenije prihaja tragična vest o incidentu, ki se je zgodil po tekmi angleške Premier League med Arsenalom in Liverpoolom.
Oglej si celoten članek

Kenijski spletni portal Standardmedia.co.ke poroča o incidentu, ki se je zgodil po tekmi 25. kroga angleške Premier League, na kateri je Liverpool visoko premagal Arsenal (5:1).

Navijač Arsenala je po tekmi pred neznanim lokalom v mestu Meru ubil gorečega podpornika Liverpoola, ki se je norčeval iz igre londonskega kluba.

''Anthony Muteithia, domnevno strasten navijač Liverpoola, je umrl v bolnišnici v Meruju, potem ko naj bi ga zabodel pobesneli navijač Arsenala. Tega naj bi razjezilo, da je navijač Liverpoola proslavljal vsako napako Arsenala. Napetost je dosegla vrhunec po zadnjem sodniškem pisku. Navijač Arsenala ni mogel obvladovati svoje jeze in zabodel navijača Liverpoola ter ga pustil umreti pred lokalom,'' piše spletni portal.

Lokalna policija je sporočila, da je preiskava v teku, a dodala, da za storilcem nimajo nobene sledi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.