Navijač Barçe Mouu: Prevajalec

Your browser doesn’t support HTML5 video

Julio Cendal, vodja varnostne službe pri Realu, se je v Los Angelesu, kjer se Real pripravlja na novo sezono, zapletel v manjši prepir z navijačem FC Barcelone, ki naj bi žalil madridskega trenerja Joseja Mourinha.
Oglej si celoten članek

Po pisanju španskega portala as.com se je vodja varnostne službe močno razburil, ker naj bi se navijač Barcelone proti Mourinhu drl "prevajalec" (Mourinho je v svet nogometa vstopil kot prevajalec Bobbyju Robsonu, op. p.). V videu pa si oglejte, kako se je Cendal z besedami in grimasami lotil provokativnega navijača Barcelone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.