Navijač Barcelone postal 'Madridista'

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Goreč navijač katalonskega velikana se je pod hipnozo prelevil v pristaša Real Madrida.
Oglej si celoten članek

El Clásico je bržkone najzanimivejši nogometni derbi na svetu, v katerega sta vpeta najuspešnejša kluba v zgodovini španskega nogometa. Marsikateremu navijaču Barcelone se zdi nepredstavljivo, da bi javno podprl karkoli v povezavi z večnim rivalom iz Madrida. In obratno.

Podobno je pred nastopom v televizijski oddaji El Chiringuito TV razmišljal zvest navijač španskega prvaka in nasprotnik Real Madrida Cristobel Soria, ki se je v televizijskem prenosu v živo prepustil hipnotizerju Jeffu Toussaintu.

Navijač Barcelone se v nadaljevanju prenosa ni upiral, ko so mu okoli vratu nadeli šal madridskega velikana, za nameček pa je izrekel še priljubljeni navijaši rek kraljevega kluba 'Hala Madrid'.

Pristno? Presodite sami. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.