Navijač Cityja sprovociral Neymarja

Napadalec Barcelone je hotel po tekmi Lige prvakov obračunati z navijačem Manchester Cityja, ki se mu je posmehoval zaradi domnevnega simuliranja.
Oglej si celoten članek

Na stadionu Etihad sta se na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov pomerila Barcelona in Manchester City, z dvema zadetkoma Luisa Suáreza pa so se zmage veselili Katalonci (2:1).

Neymarja je v 80. minuti tekme zamenjal Pedro, Brazilec pa se je na tribuni znašel na udaru enega od domačih navijačev. Portugalsko govoreč moški, oblečen v dres Yaye Touréja, se je norčeval iz zvezdnika Barcelone, ki naj bi se na igrišču zatekal k simuliranju.

Po kratki izmenjavi so se strasti pomirile, po zadnjem žvižgu pa se je Neymar odpravil do provokatorja. Mednju je takoj posegel redar in Brazilec se je s skupaj s soigralci vrnil v garderobe.

''Igral sem se z njim. Žalil me je, jaz pa sem se norčeval iz njega,'' je povedal Neymar, ki pa ni razkril, kaj je izrekel navijač Ciyja. ''Kaj je rekel? Ne morem ponoviti. Kar njega mama ni naučila, mene moja je,'' je dodal napadalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.