Navijač Mariji izpovedal ljubezen

Rusko teniško igralko in zaročenko slovenskega košarkarja Saše Vujačića Marijo Šarapovo je po zmagi v drugem kolu turnirja v Torontu iz tira vrgel navijač, ki ji je javno izpovedal ljubezen.
Oglej si celoten članek

Marijo Šarapovo je po dvoboju v drugem kolu turnirja v Torontu in zmagi proti Bojani Jovanovski s 6:1 in 7:5 čakal še obvezni intervju. Med odgovarjanjem pa je Rusinjo prekinil glasni gledalec: "Ljubim te, Marija!" Rusinja se je hitro znašla in navijaču ponudila hraber odgovor. "Hvala. Ni potrebe, da vpiješ, tukaj sem," je za smeh poskrbela Šarapova, ki se je vseeno za hip zmedla, saj je po izpovedi gledalca nekoliko presenečena dejala: "Kje sem ostala? Prekinil si me. Nikoli nisem mogla početi dveh stvari ob istem času." Le kaj je na vse skupaj porekel Vujačić …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.