Navijač se je lotil Dončića, ta mu ni ostal dolžan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski košarkar se je v verbalnem spopadu z navijačem Phoenixa spustil na osebni nivo.
Oglej si celoten članek

Po spletu je zaokrožil posnetek s pete tekme med Dallas Mavericks in Phoenix Suns, na katerem je Luka Dončić zaprl usta predrznemu navijaču nasprotne ekipe.

Slovenski košarkar je bil v domovanju Sonc tarča provokacij enega izmed obiskovalcev, kateremu je v odgovor zabrusil, da bi moral razmisliti o kakšni zobozdravstveni storitvi.

Foto: Print Screen

"Luka je divjak, pravi Evropejec," je posnetek komentiral nek podpornik teksaške ekipe. "Luka je temu klovnu kar v obraz povedal, da je grd," je dodal drugi. 

Dallas je peto tekmo konferenčnega polfinala izgubil s 30 točkami razlike, nato pa na šesti pred domačimi gledalci ubranil prvo zaključno žogico Phoenixa in izsilil odločilno sedmo srečanje. Tekma v Arizoni bo v noči na ponedeljek ob 2.00 po slovenskem času.

Obe moštvi sta v seriji še nepremagani na domačem igrišču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.